Sabtu, 6 Februari 2010

MAAHAD GEMILANG 1431H/2010

Assalamualaikum
Untuk kesekian kalinya kita bertemu lagi, kali ini di tahun 1431H/2010. Semoga ketibaan musim persekolahan yang baru ini membawa sinar yang semakin gemilang kepada MML.
Seiring dengan ketibaan tahun baru ini MML megalami perubahan besar khususnya pada tonggak pentadbiran. Pengetua sebelum ini Tn Hj Zainuddin bin Che Ismail bertukar ke Maahad Muhammadi Perempuan Pasir Pekan dan digantikan oleh Tn Hj Azhar bin Salleh, mantan Penolong Pengarah YIK. Penolong Kanan HEM Tn Hj Abd Aziz bin Abdullah berpindah ke Maahad Pengajian Islam dengan digantikan oleh Tn Hj Zulkipli bin Mat Yusuf yang sebelum ini merupakan Penolong Kanan HEM Maahad Pengajian Islam. Di samping pertukaran yang berlaku, MML menerima kedatangan tonggak baru Kokurikulum, iaitu Tn Hj Junaidi bin Abdullah sebagai Penolong Kanan Kokurikulum; jawatan baru yang diperkenalkan di MML dan MMP.
Jutaan terima kasih diucapkan kepada bekas Pengetua dan Penolong Kanan HEM yang bertugas di tempat baru. Jasa kalian tetap dikenang oleh warga MML. Pidato semangat dan penuh berbisa mantan Pengetua sentiasa dirindui warga MML.
Kepada Pengetua dan kedua-dua Penolong Kanan yang baru, warga MML mengucapkan AHLAN WA SAHLAN ke bumi MML. Dengan gembelingan tenaga baru dan yang sedia ada, didoakan semoga MML berjaya dipacu terus ke mercu yang lebih gemilang.
Hingga bertemu lagi. Wassalam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan